Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekiplerince uyusturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik gerçeklestirilen çalismalar çerçevesinde, Daday ilçesinde E.T. ve I.B. isimli sahislarin evlerinde arama yapildi. Yapilan aramada 35 gram kubar esrar, 5 gram kannabinoid, 14 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Ekipler tarafindan gözaltina alinan E.T. ve I.B., tutuklandi.
Ekipler tarafindan Araç ilçesinde gerçeklestirilen farkli bir operasyonda ise D.G., G.T. ve I.S. isimli sahislarin evlerinde arama yapildi. Yapilan aramalarda 49 adet sentetik uyusturucu hap, 7 gram kubar esrar, 10 gram sentetik toz uyusturucu ele geçirildi. Gözaltina alinan D.G., G.T. ve I.S., islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kastamonu'da Iki Ayri Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 5 Gözalti
Kastamonu’nun Araç ve Daday ilçelerinde jandarma ekipleri tarafindan düzenlenen uyusturucu operasyonlarinda 5 kisi gözaltina alindi.



















