Kastamonu'da Jandarma Dedektifleri 2021 Yilinda Suçlulara Göz Açtirmadi

Kastamonu Il Jandarma Komutanligi bünyesinde olusturulan ve tamami uzman personellerden olusan Jandarma Dedektifleri, 2021 yili içerisinde faili meçhul 65 hirsizlik olayi ve 127 süpheli sahsi yakalayarak yüzde 95 basari elde etti.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Il Jandarma Komutanligi bünyesinde olusturulan ve tamami uzman personelden olusan Jandarma Dedektifleri, 2021 yili içinde meydana gelen tasarlayarak ve kasten adam öldürme olaylarinin zanlilarinin yakalanmasi, gasp/yagma, suç islemek amaciyla örgüte üye olma, hirsizlik, uyusturucu veya uyarici madde imal veya ticareti, cinsel istismar, terör örgütüne üye olma, kullanmak için uyusturucu veya uyarici madde satin almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak ile çesitli faili meçhul hirsizlik olaylari olmak üzere 65 olaya müdahale etti. Ayrica Jandarma Dedektifleri, yaptiklari çalismalar kapsaminda 127 süpheli sahsin gözaltina alinarak adli makamlara sevk edilmesini sagladi.

2021 yili içerisinde Jandarma Dedektifleri tarafindan takip edilerek sonuçlandirilan olay sayisi itibariyle bir önceki yila göre artis saglanarak yüzde 95’e yükseldi ve büyük bir basari elde edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile