Kastamonu'da Komsularinin Kayip Ihbarinda Bulundugu Kisi Evinde Ölü Bulundu

Kastamonu'da yalniz yasadigi ögrenilen ve komsularinin kayip ihbarinda bulundugu 57 yasindaki Ümit Bektas'in cesedi evinde bulundu.

Kuzeykent Mahallesi Kazim Karabekir Caddesi'ndeki evinde babasini kaybettikten sonra yalniz yasamaya baslayan Bektas'tan komsulari bir süredir haber alamadi.

Bektas'in komsu ve yakinlari durumu polise bildirdi. Çilingir yardimiyla eve giren polis ekipleri, Bektas'in bozulmus cesediyle karsilasti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan Bektas'in cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tip Kurumu'na gönderildi.

Bektas'in evinin giris kapisinda birkaç aylik oldugu belirlenen posta tebligatlarinin biriktigi görüldü.

Komsu Ifakat Tiryakioglu, gazetecilere, 10 senedir ayni mahallede yasadiklarini söyledi.

Bektas'i tanidiklarini belirten Tiryakioglu, "Insanlarla pek diyalogu yoktu. Böyle bir insandi. Yalniz, bir basina yasiyordu. Eskiden evde sesini falan duyardik uzun zamandir ses de yoktu." dedi.

Bir komsularinin süphesi üzerine kayip ihbarinda bulunduklarini kaydeden Tiryakioglu, "Bir komsusu kapinin önüne tas koymus. O tas uzun zaman hareket etmeyince polise haber vermisler. Dört ay önce öldügünü söylüyorlar. Biz eskiden buralardan geçerken görüyorduk ama uzun zamandir görmüyorduk." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile