Kastamonu Üniversitesi, Aday Ögrencilerini Tanitim Ve Tercih Günlerinde Agirlayacak

Kastamonu Üniversitesi, 31 Temmuz-4 Agustos 2023 tarihleri arasinda düzenleyecegi tanitim ve tercih günleri ile aday ögrencilere kapilarini açacak.

Kastamonu Üniversitesi, 31 Temmuz-4 Agustos 2023 tarihleri arasinda tanitim ve tercih günleri ile aday ögrencilere tanitim günleri düzenleyecek. Gelecegin üniversite ögrencilerini Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesinde gerçeklestirecegi tercih ve tanitim günleri faaliyetinde agirlayacak olan Üniversitemiz Kastamonu Üniversitesi, 31 Temmuz-4 Agustos 2023 tarihleri arasinda düzenleyecegi tanitim ve tercih günleri ile aday ögrencilere kapilarini açacak.

Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphane Fuaye alaninda saat 09:00-17:00 saatleri arasinda yapilacak tanitim ve tercih günleri boyunca, akademisyenler ve ögrenciler, aday ögrencilerin bölüm ve programlarina yönelik sorularini cevaplayacak.

Kastamonu Üniversitesi ayrica, sehir disindan katilim gösterecek aday ögrencilere yönelik çevrim içi toplantilar düzenleyecek. Bu toplantilar sayesinde, uzaktan erisim saglanabilecek bilgi paylasimlari yapilacak ve aday ögrencilerin merak ettikleri konular hakkinda kapsamli bilgilendirmeler yapilacak.

Etkinlik çerçevesinde, üniversite aday ögrencilere puanlarina göre dogru bölümleri tercih etmeleri konusunda rehberlik hizmeti de sunulacak. Bu sayede aday ögrencilerin ilgi alanlari ve yetenekleri dogrultusunda en uygun bölümleri seçmelerine yardimci olunacak.

Kastamonu Üniversitesinden yapilan açiklamada, “Kastamonu Üniversitesi olarak tüm aday ögrencileri tanitim ve tercih günlerine davet ediyoruz. Hayalindeki üniversiteyi kesfetmek ve gelecegine yön vermek için bizi ziyaret etmeyi unutma” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile