Kastamonu Üniversitesi, Ilham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülünü Aldi

Kastamonu Üniversitesi, Ilham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülünü Aldi

Kastamonu Üniversitesi, Türkiye Kalite Dernegi (KALDER) Ankara Subesi tarafindan düzenlenen 24. Kamu Kalite Sempozyumu’nda “Ilham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri’nde” önemli bir basari elde etti.

Kastamonu Üniversitesi, 2024 yili “Ilham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri’nde "üniversite” kategorisinde sundugu Kastamonu Teknokent bünyesindeki Girisim Vadisi Kuluçka Merkezince gerek çiktilari ve gerekse katilimci yapisi ile 3 yildir basarili bir sekilde yürütülen ve ihtisas koordinatörlügü tarafindan desteklenen “Ihtisas Odakli Girisimcilik Yoluyla Teknolojik Altyapinin ve Ar-Ge Çiktilarinin Farkli Toplum Katmanlarinda Sürdürülebilir Kalkinmaya Dönüstürülmesi Modeli” projesiyle yaristi.

Gerçeklestirilen ödül töreninde Kastamonu Üniversitesi, sundugu yenilikçi ve sürdürülebilir projeyle jüri üyelerinden büyük begeni topladi. Kastamonu Üniversitesi, “Ilham Veren Kamu Yönetimi” proje ödülüne layik görüldü.

Ödül töreninde KALDER yönetimi ve bagimsiz jüri üyelerince de Kastamonu Üniversitesi ve proje çalismalari büyük ilgi çekti ve övgüler aldi.

Törende, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile beraberinde Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasim Yenigün de hazir bulundu.

Ödül töreninde konusan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesinin bir aile oldugunu, basarinin herkesin ortak basarisi oldugunu, marifet iltifata tabidir hükmünce bu ödülün kendilerini hem memnun ettigini hem de motivasyonlarini artirdigini söyledi.



Rektör Topal, Kastamonu sartlarinda yürütülen bu kapsamli projenin ulusal düzeyde bagimsiz bir kurulus tarafindan ve çok sayida basarili proje basvurusu arasindan ödüle layik görülmesinin çok anlamli oldugunu belirterek, ihtisas üniversiteleri arasinda Kastamonu Üniversitesi’nin ne denli basarili bir ekibe ve vizyona sahip oldugunun da bir göstergesi oldugunu vurguladi.

Etkinlik, ödül takdiminin ardindan son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile