Kastamonu Üniversitesi'nde 'Çizgi Ötesindeki Ögretmen' Ögrencilerle Bulustu

Kastamonu Üniversitesi'nde 'Çizgi Ötesindeki Ögretmen' Ögrencilerle Bulustu

Kastamonu Üniversitesi’nde egitim gören ögrenciler, ’çizgi ötesindeki ögretmen’ seçilen Emre Özel ile bir araya gelerek deneyimlerini dinledi.

Kastamonu Üniversitesi Kariyer Gelistirme Uygulama ve Arastirma Merkezi’nin destegi ile Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Toplulugu (SOBIT) tarafindan, Milli Egitim Bakanligi Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü’nce 2018 yilinda çizgi ötesi ögretmen olarak seçilen Emre Özel, ögrencilerle bir araya getirildi.

Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda gerçeklestirilen söylesiye Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Abdulkadir Tuna, Egitim Fakültesi Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Ibrahim Kepceoglu ve Doç. Dr. Emine Karasu Avci, akademik idari personelin yani sira çok sayida ögrenci katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Bayburt’un Demirözü ilçesine bagli Bespinar köyü Sehit Gürcan Yavuz Ortaokulu’nda fen filimleri ögretmeni olarak görev yapan Emre Özel, deneyimlerini anlatti. Köy ögretmenligine basladigi günden itibaren mesleginde elde ettigi deneyimleri paylasan Özel, zor sartlar altinda bile meslegini severek yapmaktan vazgeçmedigini söyledi.



Konusmanin ardindan Milli Egitim Bakanligi tarafindan Emre Özel’in yasam hikayesi ile ilgili hazirlanan belgesel izletildi. Program, Egitim Fakültesi Dekan Yardimcisi ve Sosyal Bilimler Toplulugu Danismani Doç. Dr. Emine Karasu Avci’nin Emre Özel’e hediye takdim etmesinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile