Kastamonulu Milli Görüşçüler İstanbul'da Buluştu

İstanbul'da yaşayan ve Saadet Partisi teşkilatlarında görev yapan Kastamonulu Milli Görüşçüler, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Kastamonu İl Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, 1991 yılından beri geleneksel olarak gerçekleştirilen toplantıya İstanbul'daki Kastamonulular ve Kastamonu'dan giden Saadet Partililer katıldı.

Koordinatörlüğünü Remzi Ergin'in yaptığı toplantının açılış konuşmasını Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş yaptı. Kastamonu'daki çalışmalar hakkında bilgi veren Aktaş, 17 ilçede tamamladıkları teşkilatlanma çalışmalarının 3 ilçede devam ettiğini belirtti.

Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim de 1924 yılında halifeliğin kaldırılmasıyla İslam ümmetinin sahipsiz kaldığını ve bundan sonra Müslümanlara zulümlerin arttığını söyledi.

Sevim, kurtuluşun Müslümanların tek ümmet olmasında olduğunu vurguladı.

Fatih ilçe teşkilatındaki toplantıya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim, Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş, Kastamonu İl Müfettişi Aziz Koral, önceki dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Halim Balcı, Prof. Dr. Ahmet Maranki ve Saadet Partisi İstanbul teşkilatlarında görevli çok sayıda Kastamonulu katıldı.

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile