Kastamonulu Şehidin Evine Ateş Düştü

Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit düşen er Fatih Şalgam’ın Kastamonu Devrekani’deki evine ateş düştü.

Şehidin Devrekani ilçesine bağlı Habeşli köyünde ikamet eden ailesi, olayı televizyondan duyup sabaha kadar defalarca Afyon'u aradıklarını, çocuklarına ulaşamadıklarını ve çeşitli bahanelerle oyalandıklarını ileri sürdü.

Şehidin Habeşli köyünde ikamet eden dayısı Tekin Köseoğlu ise yaşanan olayın kesinlikle bir sabotaj olduğunu savunarak gecenin bir yarısı depoda sayım yapılamayacağını ifade etti.

Tekin, “Biz de askerlik yaptık. Gece gece sayım mı olur? Bizden bir şeyler saklanıyor. İnşallah oğlumuz şehit olmuştur, biz de onunla gurur duyarız” dedi.

Şehidin amcası Mehmet Şalgam ise, “Yaşanan olaydan dolayı çok üzgünüz. Canımızdan bir parça gitti. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum ancak burada ihmal olduğunu düşünüyorum. Yüreğimiz yandı. 25 askerimiz şehit. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Kastamonu Devrekani nüfusuna kayıtlı er Fatih Şalgam'ın ailenin 3 çocuğunun en büyüğü olduğu, baba Metin Şalgam’ın Afyonkarahisar’a oğlunun cenazesini teslim almaya gittiği öğrenildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile