Kati Atik Tesisinde Islenen Cinayette 3 Kisi Tutuklandi

Kati Atik Tesisinde Islenen Cinayette 3 Kisi Tutuklandi

Denizli’de sözlesmesi sona eren kati atik tesisini bosaltmayan isletmeci ile yeni isletmeciler arasinda yasanan ve 1 kisinin öldügü silahli kavganin 4 süphelisi adliyeye sevk edildi. Süphelilerden 3’ü tutuklanirken 1’i adli kontrol sarti ile serbest birakildi.

Bozkurt Belediyesi tarafindan ilçedeki kati atik bertaraf tesisinin isletmesi 5 yil önce 3 yilligi Yilmaz Arat (40) ve kardesi Murat Arat’a verildi.

Iki kardes birlikte ilçeye yerleserek çalismalara basladi.

Sözlesmesi süresi bitmesine ragmen tesisi tahliye etmeyen isletmeci, tahliye kararina ragmen isletmeyi bosaltmaya yanasmadi. Son olarak alinan tahliye kararinin ardindan belediye de tesis için yeniden ihaleye çikti.

Ihaleye girerek kazanan Mehmet Ali K., isletmeyi beraber idare edecekleri Ibrahim G. ve kardesi Vedat G., aileleriyle birlikte ilçeye geldi. Ev arayisini sürdüren ailede Ibrahim G’nin kardesi Vedat G., kati atik tesisine giderek Arat kardesler ile konusmak istedi. Bu sirada iki grup arasinda baslayan tartisma kavgaya dönüstü. Iki grup arasinda baslayan tasli sopali kavgada araçta bulunan av tüfegini alip gelen Vedat G., Yilmaz ve Murat Arat kardeslere dogru yöneltti. Bu sirada ardi ardina ates eden Vedat G., Yilmaz Arat’i çesitli yerlerinden yaraladi.

Kanlar içerisinde kalan Yilmaz Arat ve kavgada darp edilen Murat Arat, saglik ekipleri tarafindan Çardak Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Durumu agir olan Yilmaz Arat, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybetti. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Arat’in ise tedavisine devam edildigi ögrenildi.

Olay sonrasi Mehmet Ali K. ve kardesi Salih K ile Ibrahim G. ve kardesi Vedat G’yi gözaltina alindi. Zanli Vedat G.’nin emniyetteki ifadesinde “Öldürme niyetim yoktu. Korkutmak amaciyla tüfegi dogrulttum, o sirada heyecanimdan dolayi tüfek ates aldi” dedigi ögrenildi. Süpheliler emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Savcilik ifadelerinin ardindan mahkemeye çikarilan süphelilerden Vedat G., Mehmet Ali K., ve Salih K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayet zanlisinin kardesi Ibrahim G. ise adli kontrol sarti ile serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile