Katmerci'nin Bayraklı Ziyareti

Referandum oylamasına sayılı günler kala ilçe ziyaretlerini ara vermeden sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Bayraklı ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi

Referandum oylamasına sayılı günler kala ilçe ziyaretlerini ara vermeden sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Bayraklı ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Bayraklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen iftar yemeğine de katılan Katmerci, Anayasa Değişiklik Paketi hakkında bilgi verdi.
12 Eylül'de yapılacak olan Referandumun önemine vurgu yapan İzmir Milletvekili İsmail Katmerci; "Muhalefet, gözlerimizin içine baka baka yalanlar söylüyor. Kafalarında bir senaryo çizip, o senaryoyu gerçekmiş gibi halkımıza anlatıyorlar" diyerek vatandaşları uyardı. AK Parti İktidarı olarak göreve geldikleri günden bu yana halkın huzuru ve refahı için çalıştıklarını dile getiren Katmerci, bu yüzdende AK Partili olmaktan gurur duyduğunu söyledi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerinin tutarsızlıklarla dolu olduğunu belirten İsmail Katmerci; Yargıyı ele geçiriyorsunuz' şeklindeki yanlış söylemlerine de cevap vererek; "Onların ele geçirdiği yargıda onların düzenini bozduğumuz için onlar ayağa kalktı. Bunların oluşturduğu hayır cephesi, statükocular, yargıya arka bahçesi olarak bakanlar, 13 Eylülde yargının milletin ön bahçesi olduğunu görecekler. Bu AK Parti'nin referandumu değil. Bu anayasa değişikliğinin halkın iradesine sunulduğu bir oylamadır. Biz sizlerin seçtiğiniz anayasanın egemen olmasını istiyoruz. Onlar ise 'Halk bu işten anlamaz, biz anlarız' diyorlar. Halkı benimsemiyorlar" diye konuştu.
"DEZAVANTAJLI KESİMLERİMİZİ KORUYORUZ"
"Bizde kadının hakkına hukukuna riayet etmeyene, yaşlılara hürmette kusur edene, engellilere merhametle, insanca davranmayana, şehitlerimize, gazilerimize, dul ve yetimlerimize sahip çıkmayanlara iyi gözle bakılmaz" diyen Katmerci; "Ama gelin görün ki bu kesimlere yönelik özel düzenlemelerimiz 12 Eylül'ün yasakçı anayasasına takılıp kalıyor. 12 Eylül'de oylayacağımız değişiklikle işte bu yasakçı zihniyeti kaldırıyoruz. Yaptığımız özel düzenlemeler anayasa engeline takılmayacak. Gazilerimiz, şehitlerimiz, dul ve yetimlerimiz daha fazla korunacak" dedi.
"YEREL YÖNETİMLERDE DE BECERİKSİZ"
Bugüne kadar AK Parti'nin verdiği hizmetleri hiçbir siyasi partinin veremediğini de dikkat çeken İsmail Katmerci, CHP'nin bugüne kadar halkın yararına olan her şeyde 'hayır' dediğini söyledi. Yerel yönetimlerde de CHP'nin başarısız olduğunu ifade eden Katmerci; "Yaptıklarımızı yapamadıkları için bizi kıskanıyorlar. Bu nedenle her şeye 'hayır' diyorlar. 3 dönemdir, CHP yerel yönetimde İzmir'de iktidar. Ne yaptılar? 5.5 kilometrelik metroyu bile bitiremediler. Ellerinin değdiği işi bitiremiyorlar. Hak ettiği hizmetleri göremeyen İzmirli hemşerilerimiz ise mutsuz ve umutsuz " diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile