Kavak'ta Çocuk Festivali

Kavak'ta Çocuk Festivali

Samsun’un Kavak ilçesinde belediye tarafindan düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunlari Yaz Festivali” ile çocuklar iki gün boyunca unutulmaz anlar yasadi.

Kavak Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, Yasar Dogu Güres Festivali ve Menemen Senligi’nin ardindan bu kez de yüzlerce çocugun katilimi ile Geleneksel Çocuk Oyunlari Yaz Festivali’ni gerçeklestirdi. Iki gün süren ve oldukça renkli görüntülerin yasandigi festival kapsaminda düzenlenen etkinlikte çocuklar oynadiklari oyunlar ile eglenceli vakit geçirirken, ses sanatçisi Samsunlu Fehmi de verdigi konserle katilimcilara unutulmaz anlar yasatti.

Güven Park Tesisleri ve Kardelen Dügün Salonu’nda iki gün boyunca düzenlenen etkinliklerde çocuklar, palyaçolar, maskotlar, çocuk tiyatrosu, kutup masali, animasyon sov, sarkili danslar, yarismalar, baloncuk köpük, yüz boyama gibi oyunlarla doyasiya eglendi. Sürpriz hediyelerle neseli anlarin yasatildigi festivalin açilisini yapan Baskan Saricaoglu, bu tür programlarin birlik beraberligin güçlenmesine katki sunan önemli etkinlikler oldugunu söyledi.



“Gelecegimize yatirim yapiyoruz”

Bu tür etkinliklerle çocuklarin kendine güvenen, paylasma ve beraberlik ruhuna sahip bireyler olarak gelisimlerine destek vermeyi amaçladiklarini ifade eden Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, “Çocuklara yönelik bu festivallerimizi kesintisiz bir biçimde gelistirerek devam ettirmeye kararliyiz. Burada arkadasligin, paylasmanin, yardimlasmanin, takim ruhu ve yeteneklerin gelistirildigi etkinlikler ve oyunlar düzenliyoruz. Belediye olarak ilçemiz gençligini ve çocuklarimizi seviyor ve önemsiyoruz. Ülkemizin gelecegi, yarinlarimiz onlarin elinde. Bu nedenle bizlerde ülkemizin gelecegine yatirim yaparak evlatlarimiz için hiçbir fedakârliktan kaçinmiyoruz. Festivalimize ilgi gösteren katilimlari ile destek veren tüm hemserilerime degerli velilerimize ve ögrencilerimize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile