Kavak'taki Okullar Yüz Yüze Egitime Hazir

Kavak Ilçe Milli Egitim Müdürü Orhan Büyük, ilçedeki okullarin yüz yüze egitime hazir oldugunu bildirdi.

Büyük, Merkez Sehit Ilhan Kusan Ortaokulu, Merkez Atatürk Okulu, Aksemsettin Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Kavak Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu, okul idaresi, ögretmenler ve velilerin katilimi ile gerçeklestirilen toplantilara baskanlik yapti.

Okul öncesi egitim ile ilkokul 1. siniflarda 30 Agustos'ta uyum egitimlerine baslandigini belirten Büyük, tüm okullarda yüz yüze egitimin ise 6 Eylül'de baslayacagina isaret etti.

Okullarda koronavirüs (Kovid-19) salginina karsi gereken tedbirlerin alindigini ve okul denetimlerine devam edecegini söyleyen Büyük," Okullarimiza göndereceginiz çocuklariniz, bizim korumamiz ve teminatimiz altinda. Gelecegimizin ve ülkemizin teminati olan yavrularimizin daha rahat ve temiz ortamda egitim görebilmesi için okul idareleri olarak elimizden ne imkan gelirse onu kullaniyoruz. Bu kapsamda sizlerden de isteklerimiz var." dedi.

Kovid-19 salgininin devam ettigini vurgulayan Büyük, "Bu virüsün etkisiz hale getirilmesi için toplum olarak mücadele etmemiz gerekiyor. Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile Saglik Bakanimiz ve Milli Egitim Bakanimizin açikladigi gibi, virüse karsi asilarimizi noksansiz olarak yaptiralim. Yaptiracagimiz bu asiya ilave olarak kesinlikle maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralarina uyalim." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile