Kavak Yelleri 126. bölüm fragmanı

Kavak Yelleri 126. bölüm fragmanı

Kavak Yelleri 126. bölüm fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri 126. Bölüm Fragmanı 19 Ağustos 2010 Perşembe günü yayınlanacak

Kavak Yelleri 126. bölüm fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri 126. Bölüm Fragmanı 19 Ağustos 2010 Perşembe günü yayınlanacak. Güven Aslı'ya asılan adamın kapısına dayandı. İki genç adam arasında başlayan yumruklu kavgaya Efe müdahale etti.

Efe Güven bir arada.Efe ve Güven ilk kez aynı karede yer aldı. Kader, aynı kadını seven iki genç adamı bir noktada kesiştirdi.

Güven Aslı'ya asılan adamın kapısına dayandı. İki genç adam arasında başlayan yumruklu kavgaya Efe müdahale etti. Kurye olarak geldiği evin önündeki kavgaya kayıtsız kalamayan Efe, Güven'i dayak yemekten kurtardı. Acaba Güven, Aslı'nın elindeki fotoğraftan Efe'yi hatırlayabilecek mi? Efe, Aslı ile ne zaman bir araya gelecek?

KAVAK YELLERİ'NDE EFE MÜJDESİ (VİDEO)

Kavak Yelleri en son bölüm özeti

“Kavak Yelleri”nde büyük gün geldi çattı! Efe, nam-ı diğer Orijinal Adam, geri dönüyor! Bu akşam büyük sürprizlere ve duygu yüklü anlara hazır olun! Hayat savurur bir yerle en sıkı arkadaşları. Ya zaman ayırır, ya yollar ayrılır. Seçtiklerimiz ve vazgeçtiklerimizle örülür hayat. Birden bire çıkıverir eski bir dost karşımıza. Ne sen eski sensin, ne de o, eski odur… Kaldığımız yerden devam etmek için çok geçtir artık. Nerden başlamalı peki? Belki de en başından… Ve eski bir dost birden bire karşımıza çıkar. Orijinal adam… Onu ilk kim görecek? Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak… Olamaz da… Ne Aslı, ne Deniz, ne Güven, ne de Mine için…

KAVAK YELLERİ 126.BÖLÜM FRAGMANI (İZLE)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile