Kavak Yelleri Star'a mı geçecek?

Kavak Yelleri Star'a mı geçecek?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan Kavak Yelleri, yeni sezonda Star TV'ye mi geçecek?

  Show TV , Star , Kanal D ve ATV ' den taze dedikolular . . .

Birkaç ; aylığına sevdiğimiz dizilerimize ara verme zamanı geldi . Biz dizilerimizin en sevdiğimiz bö ; lü ; mlerinin tekrarı ile kendimizi avuturken televizyon dü ; nyası harıl harıl eylü ; l ayındaki yeni sezon iç ; in ç ; alışıyor olacak . Hatta daha sezon tam sona ermeden ç ; alışmalar tam gaz başladı bile .

Ben de hafta sonu ü ; şenmedim , ulusal kanallarımızdaki Truva atı arkadaşlarımı arayıp en taze dedikodu ve haberleri topladım . Bu haberler iç ; inde en şaşırtıcı olanı Show TV ' nin akıbeti ile ilgili . Artık yılan hikâ ; yesine dö ; nen Show TV ve Akşam Gazetesi ' nin satışıyla ilgili haberlere bir yenisini ekliyorum . Yunan Antenna Televizyonu yetkilileri ciddi ciddi Show TV ' yi satın almakla ilgileniyormuş . Geç ; en hafta iki grup arasında uzun uzun toplantılar yapılmış . Ve bu hafta Yunanlı şirket kesin kararını verecekmiş . Kanal D ve Star ' ın Ceo ' su İrfan Şahin ' in ise iki kanalı da yakından ilgilendiren planları varmış .

Star ' ı bir tü ; rlü ; istediği başarıya ulaştıramayan şirket adına dizi transferi yö ; ntemini denemeyi dü ; şü ; nü ; yormuş İrfan Bey . Şö ; yle ki yaz boyu Kanal D ' - de yeni diziler deneyecekmiş . Ve bunlar tutarsa , kanalın hali hazırda tutmuş dizilerini Star ' a aktarıp yerlerine bu tutan dizileri yerleştirecekmiş . Yani Kanal D ' yi Star ' a aşı yapmak iç ; in kullanacakmış . Bu projede ( eminim ki yapımcısı Timur Savcı bile ilk kez buradan ö ; ğreniyor ) ilk Star ' a geç ; irilmesi dü ; şü ; nü ; len dizi de Kavak Yelleri imiş .

ATV ' de ise en bü ; yü ; k sıkıntı biten Canım Ailem ' in yerine ne konulacağı imiş . Bir de kanal yö ; neticileri kanalın bir tü ; rlü ; varlık gö ; steremediği hafta sonu kuşağı iç ; in transfer atağına kalkmayı dü ; şü ; nü ; yormuş . Bilgi ve dedikodular şimdilik bu kadar . Gö ; rü ; nü ; şe gö ; re televizyon sektö ; rü ; bu yaz hiç ; tatil yapmayacak!

Rahşan GÜ ; LŞAN HABERTÜ ; RK

KAVAK YELLERİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU İZLE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile