Kavga Ettigi 2 Kisiyi Silahla Vuran Sahsa 9 Yil Hapis Cezasi

Kavga Ettigi 2 Kisiyi Silahla Vuran Sahsa 9 Yil Hapis Cezasi

Kayseri’nin Talas ilçesinde kavga ettigi 2 kisiyi tabancayla vuran Y.U.’ya mahkeme tarafindan ‘Kasten yaralama ve 6136 Sayili Kanuna Muhalefet’ suçlarindan 9 yil hapis cezasi verildi.

Kayseri 4. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmada tutuksuz sanik Y.U. ve avukati hazir bulundu, müstekiler Z.G. ve S.A. ise durusmaya katilmadi. Sanik Y.U. ifadesinde “Öldürme kastim yoktu. Üstüme gelen tehdidi savusturmak için yaptim. Pismanim beraatimi istiyorum” dedi.

Savci mütalaasinda sanigin ‘kasten yaralama’ ve ‘6136 Sayili Kanuna Muhalefet’ suçlarindan cezalandirilmasini istedi. Mahkeme heyeti ise sanik Y.U.’ya magdur Z.G.’ye yönelik ‘kasten yaralama’ suçundan 6 yil 8 ay, magdur S.A.’ya yönelik ayni suçtan 4 ay ve ‘6136 Sayili Kanuna Muhalefet’ suçundan da 2 yil hapis cezasi ile bin TL adli para cezasi vererek, tutuklanmasina hükmetti.

Olay

Talas ilçesi Resadiye Mahallesi’nde 3 Eylül 2021 tarihinde Y.U. ile Z.G. vefat eden bir yakinlarinin cenazesini defnetmek için geldikleri Babaogul Mevkide bulunan mezarligin önünde tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönmesi üzerine Y.U., üzerindeki tabanca ile Z.G. ve S.A.’yi yaraladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile