Kavurucu Sicaklarda Havuzlar Imdada Yetisiyor

Kavurucu Sicaklarda Havuzlar Imdada Yetisiyor

Kahramankazan Belediyesi yüzme havuzu, kavurucu yaz sicaklarini iyiden iyiye hissettigimiz bu günlerde vatandaslardan yogun ilgi görüyor. Vatandaslar modern ve hijyenik hizmetin sunuldugu havuzun keyfini çikariyor.

Kahramankazan Belediyesi yüzme havuzu, yaz sicaklarindan bunalan vatandaslardan yogun ilgi görüyor. Ilçe halkinin serinleme ve yüzme ihtiyacini karsilayan yüzme havuzuna hava sicaklarinin artmasiyla birlikte ilgi her geçen gün artiyor. Uluslararasi kriterlere uygun hijyenik ve temiz kosullarda hizmet verilen havuzda ayni zamanda yüzme bilmeyenlere de yüzme

dersleri veriliyor. Havuzda yüzmenin yani sira hamam ve sauna hizmeti de sunuluyor. Yüzme havuzunda, yasanabilecek olumsuz durumlara karsi cankurtaranlar da hazir bulunuyor. Pazartesi günü hariç haftanin 6 günü açik olan kapali yüzme havuzu vatandaslarin serinleme adresi oluyor. Havuzu kullanmak isteyen vatandaslar 0312 814 73 05 numarali telefondan bilgi alabilecek.

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, belediyelerinin olimpik yüzme havuzuna vatandaslarin yogun ilgi gösterdigini belirterek, “Sicak havalarda bunalan vatandaslarimiz havuzumuzun keyfini çikariyor. Vatandaslarimiz, son derece hijyenik ve modern bir hizmetin sunuldugu bu havuzumuzda bu sicak havalarda serinleme imkani buluyor. Tüm Ankaralilari havuzlarimizdan faydalanmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile