Kavurucu Sicaklarda Müsterilerini Su Buhari Ile Serinletiyor

Kavurucu Sicaklarda Müsterilerini Su Buhari Ile Serinletiyor

Tokat’ta bir restoran, sicak yaz günlerinde müsterilerine ferah bir ortam sunmak için su buhari sistemini hayata geçirdi.

Tokat’ta bir restoran isletmecisi, tatil bölgelerinde gördügü dogal ferahlatma sistemi olan su buharini kendi firmasina uygulayarak müsterilerine serin bir ortam sunuyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sicakliklarinin etkisiyle klima kullaniminin yol açtigi rahatsizliklara karsi dogal bir çözüm arayisina giren isletmeci, su buhari sistemini restoranin bahçe kismina döseyerek, müsterilerine ferah bir ortamda yemek yeme imkâni sunuyor. Tokat’in tarihi Pirhani’nda su buharinin olusturdugu dogal serinlikle huzurlu bir yemek deneyimi yasamak isteyenler için restoran ideal bir tercih olarak öne çikiyor.

“Su buharini kriminalize ederek parçaliyor”

Isletme ortaklarindan Ahmet Hamdi Aydogan, "Son yillarda mevsim geçislerinde ciddi sicakliklar yasiyoruz. Anormal sicakliklar var. Biz de müsterilerimizin daha rahat hareket edebilmesi, daha ferah bir ortamda hizmet edebilmek adina Tokat’in tarihi Pirhani’nda bu sistemi kurduk. Böyle bir sistemi sahil kentlerinde görmüstük. Biz de uygulayalim dedik. Tokat’ta bir kardesimizi de bu ise tesvik ettik ve yaptik. Son derece memnunuz. Bu sadece su buharini kriminalize ederek parçaliyor ve buhar seklinde veriyor. Bu asiri sicaklarda isletmemizde müsterilerimiz biraz daha rahat hizmet almis oluyorlar" dedi.



“Dogal ferahlik veriyor”

Aydogan, su buhari sisteminin sagladigi avantajlara deginerek, "Içerisine zaman zaman koku da katilabiliyor ama biz yemek veren bir isletme oldugumuz için kimyasal kullanmiyoruz. Sadece su koyuyoruz. Ayrica restoranimizin iç kisminda da klimalar mevcut. Insanlar disaridan isinmis, terlemis sekilde geliyor ve klima vurdugunda rahatsizliklar olusuyor, insanlar hasta oluyor. Bu yöntemle böyle bir sorun yasanmiyor. Dogal bir ferahlik veriyor ve altinda huzur içerisinde hizmet veriyoruz. Müsterilerimiz de huzur içerisinde terlemeden yemek yiyip gidiyorlar" ifadelerini kullandi.

Dogal klimadan duyduklari memnuniyeti dile getiren müsteriler, bu yenilikçi sistem sayesinde serinlemenin keyfini çikariyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile