Kaya Muzaffer Ilicak, Ahmet Apaydin Ve Namik Canca'dan, Kaymakam Bilgehan Bayar'a Ziyaret

Kaya Muzaffer Ilicak, Ahmet Apaydin Ve Namik Canca'dan, Kaymakam Bilgehan Bayar'a Ziyaret

Dünya Uyusturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ve Türkiye Hapkido Mücadele Sanatlari Federasyonu (THMAF) Baskani Kaya Muzaffer Ilicak, eski judocu ve DUMESF Yüksek Istisare Kurulu Üyesi Ahmet Apaydin ile Türkiye Judo Federasyonu’nun kurucularindan Nazim Canca’nin oglu Namik Canca, Kütahya’ya Vali Yardimcisi olarak atanan Bodrum Kaymakami ve ayni zamanda Bodrum Judo Konseyi Baskani Bilgehan Bayar’i makaminda ziyaret etti.

Milli judocu ve Bodrum Judo Konseyi Baskani olan, Kütahya’ya Vali Yardimcisi olarak atanan Bodrum Kaymakami Bilgehan Bayar’a, DUMESF ve THMAF Baskani Kaya Muzaffer Ilicak, eski judocu ve DUMESF Yüksek Istisare Kurulu Üyesi Ahmet Apaydin ile Türkiye Judo Fedarasyonu’nun kurucularindan Nazim Canca’nin oglu Namik Canca ziyarette bulundu.

Ziyarette açiklamalarda bulunan Kaya Muzaffer Ilicak, "Bodrum ilçemizin tarihinde ilk defa judo sporunu baslatmak amaci ile kurulan Boddrum Judo Konseyi’ne baskanlik yaparak, 15 Agustos 2023’te judonun Bodrum’da baslamasinda büyük katkilari olan Bodrum Kaymakami Bilgehan Bayar hocamiza tesekkür ederiz. Yeni görevinde de basarilar dileriz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile