Kayak Sezonunu Takim Elbiseyle Snowboard Yaparak Ugurladilar

Kayak Sezonunu Takim Elbiseyle Snowboard Yaparak Ugurladilar

Erzincan’da bulunan Ergan Dagi’nda bulusan bir grup vatandas, takim elbise, kravat ve papyonla snowboard yaparak kayak sezonunu ugurladi.

Özellikle hafta sonlari Erzincan ve çevre illerden gelen kayak severleri agirlayan kayak merkezi, dogasiyla ziyaretçilerine güzel göl manzarasi esliginde kayak yapma imkâni sunarken, bir grup vatandasin takim elbise, kravat ve papyonla snowboard keyfi yapmasi renkli görüntülere sahne oldu. Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesinde görev yapan kardiyoloji uzmani Dr. Zafer Küçüksu ve beraberinde ki saglik çalisani arkadaslari Yunus Kaya, Senol Bezek, Yakup Ayvazoglu, snowboard etkinligi için Ergan Dagi Kis Sporlari Merkezi’nde bir araya geldi. Takim elbiselerini, papyon ve kravatlarini giyinip kasklarini taktiktan sonra adeta dügüne gitmis gibi duruslariyla görenleri hayrete düsürdü. Takim elbiseli kayak tutkunlari snowboard yapmanin keyfini çikararak doyasiya eglendiler.

‘Ergan Dagi’na dügüne geldik’

Erzincan’da üniversite okuyan Tip Fakültesi son sinif ögrencisi Yakup Ayazoglu Ergan Dagi’na takim elbiselerini giyinerek dügüne geldiklerini söyledi.

Ayazoglu, "Bugün yukarida dügünümüz vardi, ona geldik. Bizim dügünümüz bu daglardir, gelinimiz ise snowboarddur. Saygi amaciyla da takim elbiselerimizi giyip dügünümüze geldik. Çok güzel bir sezondu, çok keyifli geçti” dedi.

Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesinde görev yapan kardiyoloji uzmani Dr. Zafer Küçüksu doga sporlarina ilgisinin oldugunu ve bu sene de Ergan Dagi’na saygi amaçli böyle bir etkinlik düzenlemek istediklerini belirterek, “Bu sene çok güzel kar yagisi oldu. Burada pistler çok güzel. Biz burada sezonun sonunda böyle Ergan’a saygi amaciyla takim elbisemizi giyinip sezonun son günlerini böyle geçirmek istedik arkadaslarimizla. Çok da güzel oldu. Güzel bir gündü” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile