Kayak Tutkunlarinin Güvenligi Mehmetçik'e Emanet

Kayak Tutkunlarinin Güvenligi Mehmetçik'e Emanet

Ergan Dagi Kis Sporlari ve Doga Turizm Merkezi’nde nöbet tutan kar motorlu JAK timleri, kis sezonu boyunca yerli ve yabanci turistlere huzur ve güven veriyor.

Erzincan Ergan Dagi Kis Sporlari ve Doga Turizm Merkezi’nde gece gündüz demeden nöbet tutan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ile Jandarma Özel Asayis Komutanligi (JÖAK) timleri, kis sezonu boyunca yerli ve yabanci turistlere hizmet ederek, huzur ve güven veriyor.

Zorlu kis sartlarina ragmen yaralama, kaybolma ve mahsur kalma gibi olaylara karsi daima teyakkuzda olan jandarma ekipleri, kayak merkezinde tatbikat ve egitimlerine aksatmadan devam ediyor. Bu kapsamda, Erzincan Il Jandarma Komutanligi kayak egitimi almis komandolar ve kar motorlu JAK timleri ile Ergan Dagi Kis Sporlari ve Doga Turizm Merkezi’nde müsterek devriye ve terör olaylarina müdahale egitimi icra etti.

Jandarma komando timlerimi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ile Jandarma Özel Asayis Komutanligi (JÖAK) timleri kis turizmi sezonu boyunca Ergan Dagi bölgesinde vatandaslarin kaybolma ve karsilasabilecegi kazalara karsi görevlerini sürdürecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile