Kayan Kamyon Önce Duvara, Sonra Yeni Alinmis Otomobile Çarparak Devrildi Açiklamasi 3 Kisi Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Kayan Kamyon Önce Duvara, Sonra Yeni Alinmis Otomobile Çarparak Devrildi Açiklamasi 3 Kisi Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde yokustan asagi kayan kamyon önce duvara çarpti, sonra yeni alinmis otomobile çarparak devrildi. Kamyonda bulunan 3 kisi kazayi burnu bile kanamadan atlatti.

Olay, Izmit ilçesi Tavsantepe Mahallesi Güray Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 AHU 542 Isuzu marka kamyon sürücüsünün yokus yukari çikarken sol manevra yapamamasi üzerine araç stop etti. El frenin de kopmasi üzerine kamyon kayarak önce duvara çarpti, sonra yeni alinmis park halindeki 54 AJC 170 plakali Fiat marka otomobile çarparak devrildi. Devrilen kamyonda bulunan soför ve 2 yolcu kendi imkanlari ile araçtan çikti. Ihbar üzerine olay yerine saglik, polis, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, 2 yolcuyu tedbir amaciyla kontrol etti. Yolcular tedaviyi kabul etmedi.

Olayi anlatan soför Namik Özer Demir, “Rampayi çikarken sola dogru döndüm. Kurtarmayinca arabayi geri aldim ama toparlayamadim. Araba stop edince el frenini çektim ama el freni koptu. Bunun üzerine araç kaydi, ben de kimseye çarpmamak için direksiyonu sola çevirip duvara vurdum. Düz gelsem tüm arabalari biçecektim" dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile