Kaybolmadan Dakikalar Önce Sosyal Medyadaki Son Hikayesini Böyle Çekmis

Kaybolmadan Dakikalar Önce Sosyal Medyadaki Son Hikayesini Böyle Çekmis

Artvin’de dün etkili olan siddetli yagislar sonrasinda Murgul ilçesinde dere sularina kapilarak kaybolan sahsi arama çalismalari sürüyor. Artvin’in Murgul ilçesinde sel sularina kapilarak kaybolan kamyon soförü Serdar Yigit’in kaybolmadan önce kamyonun penceresinden cep telefonu ile Murgul Deresi’ni görüntüledigi ve bunlari sosyal medya hesabindan paylastigi ortaya çikti. Yigit’in daha sonra aracindan inerek daha yakindan görüntü almak isterken sel sularina kapilarak kayboldugu ögrenilirken, 43 yasindaki Serdar Yigit’in nisanli oldugu ve önümüzdeki Eylül ayinda evlenmeyi planladigi belirtildi.

Dün havanin kararmasinin ardindan kayip Serdar Yigit’i arama çalismalarina ara verilirken, bugün sabah saatlerinden itibaren tekrar aramalara baslanildi. Murgul Deresi’ndeki arama çalismasina JAK ve AFAD ekipleri ile Kayseri’den gelen Türkuaz Sualti Arama Kurtarma gönüllü ekibinin de bulundugu toplam 48 kisi katilirken, dereye düstügü yerden baslayarak bot ve tekneler esliginde aramalar dere boyunca sürdü. Botlar sel sularinin dereye sürükledigi kereste parçalari nedeniyle güçlükle ilerlerken, çalismalarin gün boyu sürecegi bildirildi.

Murgul ilçesinde sel sularina kapilarak kaybolan kamyon soförü Serdar Yigit’in kaybolmadan önce kamyonun penceresinden cep telefonu ile Murgul Deresi’ni görüntüledigi ve bunlari sosyal medya hesabindan paylastigi ortaya çikti. Yigit’in daha sonra aracindan inerek daha yakindan görüntü almak isterken sel sularina kapilarak kayboldugu ögrenilirken, 43 yasindaki Serdar Yigit’in nisanli oldugu ve önümüzdeki Eylül ayinda evlenmeyi planladigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile