Kayged 40 Ünite Kan Bağışında Bulundu

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği 15 Mayıs Cumartesi günü Kızılay ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya çerçevesinde 40 ünite kan bağışı yapıldı.

Kayseri'nin eğitim, kültür, sanat ve bilim hayatına yaptığı çalışmalarla yeni bir soluk getiren Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği(KAYGED) hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 15 Mayıs Cumartesi 10.00-15.00 saatleri arasında dernek merkezinde Kan bağışı yapıldı. Kampanya çerçevesinde 40 ünite kan bağışı yapıldı. Dernek Başkanı Süleyman Karadeli, her haftaya en az bir etkinlik hedefiyle yola çıktıklarını belirterek bu hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti. Amaçlarının yaptıkları çalışmalarla KAYGED adını Kayserililerin gönlüne nakşetmek olduğunu ifade etti.
Sağlığında ülke için en az eğitim kadar önemli olduğunu belirten Karadeli, "Biz Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) olarak bu önemin farkındayız. Kan bağışının hayati öneminin farkındayız. Kızılay ile bir protokol imzalayarak bu konudaki desteğimizi sürekli hale getireceğiz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile