CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gündemin Rengi isimli programa katılan Muharrem İnce, Başbakan'ın CHP'ye yönelik saldırıları olduğun ve bu saldırıları CHP'nin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü üzerinde yoğunlaştırdığını belirtti.
Sürekli olarak CHP'nin diktatöral bir yapı ile suçlandığını öne süren İnce, Başbakan'ın asıl niyetinin direk Atatürk'e saldırmak olduğunu iddia ederek şu sözleri söyledi: Aslında Sayın Başbakan doğrudan Atatürk'e saldıracak ama buna cesareti olmadığı için İsmet Paşa üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi'ne saldırılarını sürdürüyor. Bunlar doğru değil ve Sayın Başbakan'a şunu hatırlatmak lazım, sürekli saldırdığınız o İsmet Paşa bu ülkeye çok partili yaşamı getiren kişidir. Seçimleri kaybettiği zaman da çantasını fötrünü alıp çantasını alıp muzaffer bir kumandan gibi Çankaya'dan aşşağı inip Pembe Köşk'e gitmesini bilmiştir.
Sözlerinin sonunda Başbakan'ın İsmet Paşa'ya teşekkür etmesi gerektiğini belirten İnce, "İsmet paşanın getirdiği demokrasi sayesinde, onun getirdiği çok partili yaşam sayesinde bugün ben kamyoncunu oğlu Muharrem İnce milletvekili oldum, kayıkçının oğlu Recep Erdoğan'da Başbakan oldu. Onun getirdiği demokrasi sayesinde bunlar oldu. İsmet Paşa'ya Atatürk'e, Cumhuriyet Halk Partisi'ne teşekkür etmesi gerekir Sayın Recep Erdoğan'ın" diye konuştu.
Kayıkçının oğlu Recep Tayyip
Meclis kürsüsünde yaptığı konuşması internette izlenme rekorları kıran CHP Milletveli Muharrem İnce AK Parti'ye yüklendi.



















