Kayinpederi Tarafindan Öldürülen Safura Gülistan Cinayetine 4 Tutuklama

Kartal’da kayinpederi Galip Gülistan tarafindan öldürülen Safura Gülistan’in cinayetine iliskin gözaltina alinan 7 süpheliden 4’ü tutuklandi.

Kartal Gümüspinar Mahallesi Kocayemis Sokak’ta 22 Ocakta meydana gelen olayda, kayinpeder Galip Gülistan (69) gelini Safura Gülistani (37) basina 2 el ates ederek öldürmüstü. Olayin ardindan Galip Gülistan polisi arayarak teslim olmustu.

Safura Gülistan’in 2 çocugunun ifadesi alindi. Psikolog esliginde ifade veren çocuklar, “Hep birlikte toplanmislardi. Annemden bahsediyorlardi. Bu sirada babam agliyordu. Sonra bizi disari çikardilar” dedi.

Aile bireylerinin konuyla ilgili bir meclis olusturarak bir hafta öncesinden Safura Gülistan’i öldürmeyi kararlastirdiklari tespit edildi. Olayin gerçek yüzünün ortaya çikmasinin ardindan katil zanlisi kayinpeder Galip Gülistan ile birlikte 6 süpheli gözaltina alindi. Süpheliler emniyetteki islemlerinin ardindan Kartaldaki Anadolu Adalet Sarayi’na gönderildi.

Kayinpeder ve 3 kisi tutuklandi

Savcilik, Galip Gülistanin da aralarinda bulundugu 4 kisiyi tutuklama talebiyle, 3 süpheliyi ise adli kontrol talebiyle hakimlige sevk etti. Anadolu Sulh Ceza Hakimligi 4 süphelinin tutuklanmasina karar verdi, 3 süpheli ise adli kontrol sartiyla serbest kaldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile