Kayinpederini Öldüren, Esini Agir Yaralayan Sahis Tutuklandi

Kayinpederini Öldüren, Esini Agir Yaralayan Sahis Tutuklandi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde kayinpederini biçaklayarak öldüren, esinin de basina keserle vurarak agir yaralayan sahis tutuklandi.

Olay, dün gece saatlerinde Kocaeli’nin Darica ilçesi Kazim Karabekir Mahallesi Sokullu Caddesi Yeni Devir Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bosanma asamasinda oldugu esiyle tartisan Zeynep E., bir süreligine Bursa’da yasayan babasi Cafer Tayyar Akçay’in yanina gitti. Babasi çifti baristirmak için kizi Zeynep E. ile birlikte damadinin yasadigi Darica ilçesindeki evine geldi. Burada damat Murat E. ile kayinpederi arasinda tartisma çikti. Tartismanin daha da büyümesi üzerine Murat E. eline geçirdigi biçak ile kayinpederini agir yaraladi. Gözü dönen sahis, bu sirada kavgayi ayirmak için araya giren esinin basina da çekiçle defalarca vurdu. Kavganin haber verilmesi üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ardindan sedyeyle ambulanslara alinan yaralilardan Cafer Tayyar Akçay Darica Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne, Zeynep E. ise Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldirildi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Cafer Tayyar Akçay, yapilan bütün müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. 4 çocuk annesi Zeynep E.’nin ise yogun bakim ünitesinde tedavisinin devam ettigi ögrenildi. Gözü dönen Murat E., olayin ardindan polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatini kaybeden Cafer Tayyar Akçay’in cenazesi ise önce Kocaeli’nin Çayirova ilçesinde helallik alinarak, yasadigi Eskisehir’e gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile