Kayıp Ak Partili Belediye Meclis Üyesinin Kardeşi: Özel Ekip Ağabeyimi De Bulsun

Kırşehir’de 20 Mart 2008 tarihinden beri kayıp olan AK Parti Kırşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Kırışık’ın evindeki umutlu bekleyiş sürüyor.

Kırşehir’de 20 Mart 2008 tarihinden beri kayıp olan AK Parti Kırşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Kırışık’ın evindeki umutlu bekleyiş sürüyor. Kayseri‘nin Talas ilçesinde kaybolan üç çocuğun cesetlerinin iki yıl sonra bulunması, AK Partili Meclis üyesi Kırışık’ın yaklaşık 3 aydır haber alamayan ailesinin umutlarını da artırdı. "Emniyet güçleri biran önce kardeşimi de bulsun" diyen acılı kardeş Mustafa Kırışık, Kırşehir’de de bir özel ekip oluşturulması talebinde bulunuyor.

Mustafa Kırışık, Kayseri‘deki çocuk cinayetini çözen ekipten yardım istiyor. Hasan Kırışık’ın kardeşi Mustafa Kırışık, kardeşlerinin biran önce bulunması istediklerini söyledi. Mustafa Kırışık, aradan geçen 3 yıla rağmen kardeşlerinin bulunamamasından dolayı oldukça üzüntü duyduklarını kaydetti.

Hasan Kırışık, 20 Mart 2008 tarihinde 20.45 sıralarında kaybolurken, Kırışık`ın 40 AK 933 plakalı otomobili Meytaş köprüsüne yakın bir yerde kapıları açık, sol ön cam yarı inik olarak bulunmuştu.

"ÖZEL EKİP BAŞBAKANIN BULUN TALİMATINI YERİNE GETİRİR"

Konudan sonra Kırşehir’e ziyarete gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kayıp meclis üyesi için ‘bulun’ talimatı vermişti. Kardeş Kırışık son olarak, “Hasan Kırışık’ın bulunması için Kayseri’de görev yapan polis ekibinin Kırşehir’de de detaylı çalışma yapmalı. Abim siyaset akademisine giderken gelen bir telefon üzerine kayboldu ve akıbetine de bir daha ulaşamadık. Eğer Kayseri’de zor bir işi çözen bu ekip gelirse Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ Hasan Kırışık’ı bulun ‘ talimatını yerine gelecektir." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile