Kayip Avci Için Baslatilan 144 Saatlik Arama Çalismalarina Son Verildi

Kayip Avci Için Baslatilan 144 Saatlik Arama Çalismalarina Son Verildi

Aydin’in Germencik ilçesinde yasayan ve ava gidip uzun süre geri dönmeyen Durmus Tosun için baslatilan aramalarda yaklasik 144 saattir sonuç alinmayinca çalismalara son verilerek teknik takibe baslandi.



Aydin’in Germencik ilçesi Çamköy Mahallesi’nde yasayan 50 yasindaki Durmus Tosun, 6 gün önce sabah saatlerinde otomobiliyle ava gitmek için evinden ayrildi. Eve geri dönmeyen ve Tosun’dan haber alamayan yakinlari durumu 112 Acil Yardim Merkezi’ne bildirerek yardim istedi. Tosun’u bulmak için genis çapli çalisma baslatan jandarma ekipleri, sahsin aracini ilçeye bagli Habibler Mahallesi’nde terk edilmis halde buldu. Bölgede, jandarma, AFAD, Besir Dernegi, Germencik Belediyesi ve diger kuruluslar kayip avcinin izine ulasmak için köse bucak arama çalismalari baslatirken, yaklasik 144 saattir devam eden aramalardan sonuç çikmadi.

Havadan ve karadan gerçeklestirilen arama kurtarma çalismalarinda Izmir’in Tire ilçe sinirina kadar olan her yer ve magaralar didik didik arandi. Bölgede komandolar ve drone uçuslari taranmadik yer birakmazken, kayip aciya ait sigara paketi ile yeni sikilmis 1 adet kartus bulundugu ögrenildi. 6 gündür gece gündüz devam eden çalismalardan sonuç çikmayinca arama çalismalarina son verildigi ve teknik takibe baslandigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile