Kayip Kadin Aranirken Çürümüs Ceset Bulundu

Kayip Kadin Aranirken Çürümüs Ceset Bulundu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir aydir kayip olan 87 yasindaki Alzheimer hastasi kadini arama çalismalari sirasinda çürümüs ceset bulundu. Cesedin kimligi henüz tespit edilemezken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Çenedag Mahallesi’nde ikamet eden 87 yasindaki Alzheimer hastasi Emine Yildirim, 28 Haziran’da kaybolmustu. Ailesinin kayip basvurusu üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan arama çalismalari baslatilmisti. 27 gündür bulunamayan Emine Yildirim’in arama çalismalarina bugün Istanbul’dan gelen ekipler de dahil oldu. Hassas burunlu köpek Zeyna’nin da katildigi arama çalismalari sirasinda TEM Otoyolu’ndaki yesillik alanda çürümüs bir ceset bulundu.

Savci ve olay yeri inceleme ekipleri, cesedin bulundugu noktada genis çapli arastirma yapti. Yapilan incelemenin ardindan ceset, kimliginin belirlenmesi için adli tipa gönderilmek üzere morga kaldirildi. Annesi kaybolan Hasan Yildirim da olay yerine geldi, ancak cesedin taninmaz halde olmasi sebebiyle kendisine kesin bilgi verilemedi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile