Kayip Olarak Aranan Ticari Taksi Soförü, Ormanlik Alanda Silahla Vurulmus Halde Ölü Bulundu

Kayip Olarak Aranan Ticari Taksi Soförü, Ormanlik Alanda Silahla Vurulmus Halde Ölü Bulundu

Kastamonu’da kayip olarak aranan taksi soförü, ormanlik alanda aracina 500 metre uzaklikta atesli silahla vurulmus halde ölü bulundu. Olayla ilgili son olarak ticari taksiye binen bir süpheli jandarma ekiplerince gözaltina alindi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da dün saat 11.00’den itibaren taksi soförü Akif Eymür’den yakinlari haber alamadi. Eymür’ün yakinlari tarafindan 112 Acil Çagri Merkezine yapilan kayip ihbari sonrasi Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri çalisma baslatti. Yapilan çalismalar neticesinde Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri ile Eymür’ün yakinlari tarafindan taksi soförü Akif Eymür’ün kullandigi 37 T 6508 plakali ticari taksi, Araç ilçesine bagli Toygaören köyünde ormanlik alanda bulundu. Çevrede yapilan arastirma sonucunda taksi soförü Akif Eymür’ün aracindan yaklasik 500 metre uzaklikta ormanlik içinde atesli silahla vurulmus halde cesedi bulundu. Cumhuriyet Savcisinin ve Olay Yeri Inceleme ekiplerinin incelemesinin ardindan Eymür’ün cenazesi, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesinin morguna kaldirildi.

Olayin ardindan yürütülen sorusturma çerçevesinde Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Araç ilçesinden son olarak ticari taksiye binen M.B.’yi cinayet süphelisi olarak gözaltina aldi. Saglik kontrolünden geçirilen M.B., ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan Kastamonu Cumhuriyet Bassavciliginca yapilan bilgilendirmede, “Araç ilçesinde, 37 T 6508 plakali araçta taksi soförü olarak çalisan Akif Eymür isimli sahsin 22 Nisan 2024 günü kaybolmasi olayi ile ilgili olarak, Akif Eymür’ün Araç ilçesinde ormanlik alanda atesli silah ile vurulmus halde ölü olarak bulundugu, yapilan çalismalar neticesinde gasp ve kasten öldürme suçundan olayin süphelisi M.B.’nin yakalanarak gözaltina alindigi, konu ile ilgili sorusturmaya Araç Cumhuriyet Bassavciliginca kapsamli olarak devam ediliyor” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile