Kayip Turist Termal Kameralarla Araniyor

Kayip Turist Termal Kameralarla Araniyor

Yabanci turist kafilesiyle geldigi Pamukkale’de kaybolan Polonyali yasi kadin, jandarma, polis ve AFAD ekipleri tarafindan termal kamerali dronla araniyor.



UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale ve Hierapolis Antik Kentini görmek için yabanci bir kafileyle birlikte Denizli’ye gelen 73 yasindaki Polonya uyruklu Maria Jolanta Latacz, dün ögle saatlerinde kayboldu. Ören yerindeki Kleopatra Antik Havuzunda yüzdükten sonra kendisinden bir daha haber alinamayan Latacz, Denizli Il Jandarma Komutanligina bagli komando birlikleri ile Pamukkale güvenlik ekibinin yaptigi çalismalarina ragmen bulamadi. Jandarma ekiplerinin yaptigi detayli kamera incelemesinde en son Hierapolis Antik Kentindeki antik tiyatro çevresinde görülen yasli turisti arama çalismalarina günün ilk isiklariyla birlikte yeniden baslandi.

Hierapolis Antik Kenti ören yeri alaninda kaybolan Latacz, Il Jandarma Komando ekipleri, jandarma komando birlikleri ve AFAD ekipleri tarafindan Pamukkale ilçesine bagli Küçükdere Mahallesi bölgesinde araniyor. Karadan ekipler ve havadan ise dron ile aranan turistin arama çalismalari için Denizli Il Emniyet Müdürlügünden termal dron talep edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile