Kaymakam Aksoy, Sehit Yakinlari Ve Gazileri Iftar Programinda Agirladi

Kaymakam Aksoy, Sehit Yakinlari Ve Gazileri Iftar Programinda Agirladi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde sehit yakinlari ve gaziler ile birlikte iftar programinda bir araya gelen Kaymakam Ertug Sevket Aksoy; "Vatanimizin birligi ve bütünlügü için sehit olanlar ve gazilerimize ne yapsak azdir. Dünyadaki bütün varliklari versek sizlere olan borcumuzu ödeyemeyiz" dedi.



Marmaris Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürlügü tarafindan düzenlenen iftar yemegine Marmaris’te yasayan muharip gaziler ve sehit yakinlari katildi.

Aksaz Deniz Üs Garnizon Komutani Tugamiral Ibrahim Kurtulus Sevinç, Ilçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsiz, Ilçe Jandarma Komutani Yarbay Murat Çam, Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Baskan Yardimcisi Ihsan Öztürk, Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Evrim Koçlar Çaglayan ve ilçedeki kurumlarin müdürleri iftarda sehit yakinlari ve gaziler ile bir araya geldiler. Ilçe Müftüsü Yunus Acar tarafindan okunan ezanin ardindan, sehitler ve gaziler için dualar edildi.

"Sehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdir"

Iftar davetinin ardindan konusma yapan Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy "Bu ülkenin önce varligi için daha sonra bagimsizligi ve özgürlügü için canlarini feda eden, bu ugurda gazi olan, sizlerle birlikte olmak sehitlerimizin yakinlari ve gazilerimizle birlikte olmak bize büyük bir mutluluk ve onur verdi. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki dünyanin en güzel ve en zor cografyasinda yasiyoruz. Bu topraklari yurt edinmemiz bu topraklari koruyup kollamak için binlerce yildir nice sehitler verildi, nice gazilerimiz oldu. Biz bugün bu topraklarda özgür ve bagimsiz yasiyorsak, gelecege güvenle bakabiliyorsak, bayragimizin altinda çocuklarimiz için gelecek nesillerimiz için aydinlik görebiliyorsak, hiç süphe yok ki bu gerçekligin en büyük sahibi sehitlerimiz ve gazilerimizdir. Devletimizin eli her zaman sehit yakinlari ve gazilerimizin üzerinde. Sizlerin devletimizin himayesi altinda daha huzurlu oldugunuzu görmek bizleri sevindiriyor. Elbette bütün dünyayi versek dünyadaki bütün varliklari versek sizlere olan borcumuzu, sehitlerimize gazilerimize olan borcumuzu ödeyemeyiz. Bizler borcumuzu ancak onlarin emanetleri olan sizlere ulus olarak bagrimiza basarak sizin yakinlarinizi, çocuklarinizi, akrabalarinizi, kardesimiz bilerek bu borcumuzu ödemeye çalisiyoruz, çalisacagiz" diyerek sehit yakinlari ve gaziler ile bir arada olmaktan gurur duydugunu belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile