Kaymakam Aslantatar, Baskan Kiliç Muhtarlarla Bulustu

Kaymakam Aslantatar, Baskan Kiliç Muhtarlarla Bulustu

Sarikamis Kaymakami Enis Aslantatar ve Belediye Baskani Serdar Kiliç, köy ve mahalle muhtarlarinin katilimi ile "Muhtarlar Toplantisi"nda muhtarlarla bir araya geldi.

Sarikamis’ta bir otelin toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantida; ilçenin çesitli sorunlari ve çözüm önerileri ele alindi.

Birlik ve beraberlik mesajlarinin verildigi toplantida konusan Kaymakam Enis Aslantatar, muhtarlarin yerel yönetimdeki kritik rollerine dikkat çekti. Aslantatar, vatandaslarin taleplerini en iyi sekilde iletebilecek en önemli kisilerin muhtarlar oldugunu belirtti.

Toplantida ayrica muhtarlar çesitli konularda söz aldi ve mahalle ve köylerindeki güncel ihtiyaçlari, sorunlari ve beklentileri dile getirdi. Özellikle altyapi eksikliklerinde yasanan sikintilar ön plana çikti. Muhtarlar, bu sorunlarin çözümü için acil müdahale edilmesi gerektigini vurguladilar.

Kaymakam Aslantatar ve Baskan Kiliç, muhtarlarin önerilerini not alarak, ilgili birimlerle isbirligi içinde bu konulari ele alacaklarini ve çözüm süreçlerinin hizlandirilacagini kaydettiler. Ayrica, toplantinin ardindan belirlenen öncelikli sorunlarla ilgili olarak bir eylem plani olusturulacagi da vurgulandi.

Öte yandan bu tür toplantilarin, Sarikamis’in gelisimi ve vatandaslarin yasam standartlarinin artirilmasi açisindan büyük önem tasidigina dikkat çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile