Kaymakam Çelik'e Veda Yemeği

Kaymakam Çelik'e Veda Yemeği

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 1 Ağustos 2010 tarihinden bu yana görev yapan Kaymakam Bilal Çelik veda yemeği ile uğurlandı.

Bursa İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine getirilen Kaymakam Bilal Çelik'i Gemlikliler olarak çok sevdiklerini ifade eden GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt, 'Kendisinin çok daha uzun müddet kalmasını isterdik. Aslında itiraf edelim ki biz sayın kaymakamımızı vali olarak uğurlamayı umut ediyorduk. Tecrübesi, projeleri, vizyonu, duruşu ve karakteriyle buna gerçekten ve çok layıktı. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum ' dedi.Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Bayazıt da Kaymakam Bilal Çelik'e yeni görevindeki başarılar dilerken, Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz ise, Çelik'in gerçek devlet adamlığı kimliğiyle ilçede çok sevildiğini belirtti. Birçok üstün meziyeti, başarılı çalışmaları ve projeleri olan Kaymakam Bilal Çelik'in neden vali olarak uğurlanmadığı sorusuna da cevap veren Yılmaz, 'Kaymakamımızı başarılı hizmetleri ötürü Bursa Valimiz Sayın Şahabettin Harput ve Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç bu göreve çok istediler. Kaymakamımız bundan sonra sadece Gemlik'e değil, Bursa'nın 17 ilçesine birden hizmet verecek. Bundan sonra da alacağımız hizmetlerde kaymakamımızın imzasını göreceğiz ' diye konuştu.

'Bizim halimiz küçük yerlerde konaklayıp yoluna devam eden yolcuya benzer ' diye konuşmasına başlayan Kaymakam Bilal Çelik, 'Hüzünlü değilim dersem inanmayın. Yeni görevimiz daha çok çalışmayı gerektiriyor. Daha geniş bir coğrafyaya hizmet vereceğiz. Ancak bütün Gemlik yüreğimle beraber gidiyor. Varsa hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin. Gemlik'i, Gemliklileri asla unutmayacağım ' diye konuştu.Konuşmaların ardından Bilal Çelik'e çeşitli kurum, kuruluş ve derneklerin yetkilileri tarafından plaket ve hediyeler verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile