Kaymakam'dan Aıds Uyarısı

Kaymakam'dan Aıds Uyarısı

Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, yapılan operasyonlarda bazı kadınlarda HIV virüsünü rastlandığını söyledi

  Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu , yapılan operasyonlarda bazı kadınlarda HIV virüsünü rastlandığını söyledi . Kaymakam Kurtoğlu , " Bu kadınlarla ilişki kuran vatandaşların en yakın sağlık kuruluşuna başvurmaları gerekiyor " dedi .
Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu , son günlerde yapılan denetimler ve operasyonlarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu . Operasyonlarda göz altına alınanlar arasında yer alan G . F isimli hayat kadınında HIV virüsüne rastlandığını açıklayan Türkğlu , bu hayat kadını ile ilişkisi olanların en yakın sağlık kuruluşuna başvurmaları gerekmektiğini vurguladı .
İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan fuhuş operasyonunda 10 kişinin tutuklandığını hatırlatan Türkoğlu , " 17 yabancı uyruklu bayan insan ticareti ve fuhuş mağduru olarak işlem görmüştür . Özbekistan uyruklu Side ' de yaşayan G . F isimli kadında yapılan muayene kontroller neticesinde ileri derece HİV ( AİDS ) virüsüne rastlanmıştır . Bölgemizde rahat bir yaşam sürmek isteyen vatandaşların konu hakkında bilgi sahibi olmaları ve hassasiyetle davranmaları amacıyla yapılan çalışmaları genişletileceğiz . Fuhuş yatağı haline gelmiş apart otel ve pansiyonların amaç dışında işletilmelerine imkan vermeyeceğiz . " dedi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile