Kaymakam Eşlerine 'kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi'Tanıtıldı

Kaymakam Eşlerine 'kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi'Tanıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Gönül Elçileri Projesi’nin ikinci alt bileşeni olan “Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi” 17 kaymakam eşine anlatıldı.


Türkiye genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Samsun genelinde Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy'un himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulamaya konulan ‘Gönül Elçileri’ şemsiye projesinin ikinci alt bileşeni olan ‘Kadın ve Güçlenme’ başlığı altında ‘Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi’ kaymakam eşlerine İl Özel İdaresi Konferans Salonunda tanıtıldı. Toplantıya Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve 17 kaymakam eşi katıldı.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, kaymakam eşlerinden projeye sahip çıkmalarını istedi. Aksoy, “Meslek sahibi olan kadınların güçlü olurlar ve kendi ayakları üzerinde güvenle dururlar. Sizlerden isteğimiz ilçenizdeki kadınlara meslek edindirme noktasında destek olmanızdır” dedi.

Hülya Aksoy'un açılış konuşmasının ardından, KOZA Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Tuğba Talay, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Özker, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Esra Bektaş ve İl Müftülüğü Vaizesi Firdevs Şana birer sunum yaptılar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile