Kaymakam Esmer’E En Anlamlı Hediye…

Dağcılık kulübü üyeleri Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer’i makamında ziyaret ederek Çanakkale Şehitliğinden ve savaş alanlarından getirdikleri toprağı kendisine hediye ettiler.

15 - 21 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen Geleneksel Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışına Erzurum’u temsilen katılan Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, Dağcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği ve Gençlik Spor Kulübü sporcularından; Çetin Bayram, Songül Burgucu ve Bilal Çimgöz spora verdiği desteklerden ötürü Kaymakam Esmer’e teşekkürlerini ilettiler.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından organize edilen Geleneksel Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı hakkında Kaymakam Esmer’e bilgi veren Dağcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Bayram, Çanakkale Şehitliğinden ve savaş alanlarından getirdikleri, sanduka içerisindeki toprağı tırmanışa katılan sporcular adına Kaymakam Esmer’e takdim etti.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Bayram, spora verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Esmer’e ayrıca teşekkür ettiklerini de dile getirdi.

Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı’na katılan dağcılardan anlamlı bir hediye aldığını ifade eden Kaymakam Şenol Esmer, geleneksel olarak her yıl düzenlenen bu anma tırmanışının önemine değindi. Gençlerin katıldığı sportif faaliyetlere bugüne kadar destek olduğunu ifade eden Kaymakam Esmer, bundan sonra da destek olacağını vurguladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile