Kaymakam Gün'den Kul'a Ziyaret

Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.

İzmir'in Kınık ilçesinden Terme'ye atanan Kaymakam İlyas Gün, Kul'a iadeiziyarette bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kaymakam Gün, Kul'dan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Termeliler'e hizmet etmek için hazır olduğunu ifade eden Kaymakam Gün, "Sayın Belediye Başkanımız göreve başladığım ilk günlerde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Biz de bu nazik ziyaretine karşılık vermek istedik. Makamlar geçici, hizmetler kalıcıdır. Böyle güzel bir ilçede görev aldığım için onur duyuyorum. Bu bir bayrak yarışı, amacımız burada yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Önemli olan pozitif bakmaktır. İlçemiz nasıl kalkınır, insanlarımız daha iyi bir şekilde nasıl yaşar bunu hep birlikte el ele vererek başaracağız" diye konuştu.

Hizmet noktasında pratik çözümler üretmenin önemine vurgu yapan Kul ise "Kaymakam beyin ilçemize gelmeden bir önceki görev yeri olan Kınık'ta başarılı çalışmalarını duyduk. Terme'ye hizmet eden kurumların iyi ilişkiler içinde olması çok önemli. Bu uyumlu ve verimli çalışmanın sizle de devam edeceğinden kuşkum yok. Hep birlikte İlçemizi daha güzel günlere birlikte taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile