Kaymakam Gürbüz'e Fahri Hemşehrilik Belgesi Verildi

İpsala Belediye Meclisi, Kaymakam Ali Gürbüz'e fahri hemşehrilik belgesi verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala Belediyesi meclis salonunda düzenlenen törende, Kaymakam Gürbüz'ü ilçe, belde ve köylerde yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı.
Bugüne kadar belediyenin hiçbir kaymakama böyle bir belge ve ödül vermediğini, bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Kerman, şöyle konuştu:
"İpsala'da 5 yıldır ciddi çalışmalar yapan, Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz'e, İpsala'nın fahri hemşehrilik beratını vermeyi uygun gördük. Kendisi artık bizim gönüllü temsilcimizdir. Gönül bağımız ebediyen sürecek."
Kaymakam Gürbüz de şimdiye kadar birçok takdir ve teşekkür belgesi aldığını ancak bu belgenin en değerlisi olduğunu söyledi.

İlçeye 2009'un Ağustos ayında geldiğini ve ilçede önemli anıları olduğunu dile getiren Gürbüz, "Çocuklarım okula burada başladı.

Ben askere buradan gittim. İlçeye kalıcı hizmetler vermeye çalıştım. Unutmayacağım hizmetlerden biri de belde ve köylerde yaptığımız 12 prefabrike evin dışında montajı devam eden 25 prefabrike evdir" diye konuştu.

Gürbüz, Belediye Başkanı Kerman ve meclis üyelerine teşekkür ederek, görev süresince tüm partilere eşit ve tarafsız şekilde hizmet vermeye çalıştığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Gürbüz'e fahri hemşehrilik beratı teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile