Kaymakam Kalaycı, Eğitim Kurumlarını Denetledi

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ilçede eğitim veren Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren bazı resmi ve özel eğitim kurumlarını ziyaret ederek, denetimlerde bulundu.

Kalaycı, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk'ün de katıldığı denetimler kapsamında ilk olarak Mısmılağaç Mahallesi İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek okul yetkililerinden bilgi aldı.
Kalaycı, okul denetiminde yemekhaneyi de ziyaret ederek öğrencilere dağıtılan yemekleri ve yemekhanenin temizliği ile çalışanların hijyen kurallarına uyup uymadığını kontrol etti.
Çalışanların çocukların sağlığı için hijyen kurallarına uymalarının önemli olduğunu belirten Kalaycı, "Geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımızın beslenmesi ve iyi bir ortamda eğitim almaları çok önemli. Tüm çalışanlarımızdan öğrencilerimizin ve kendilerinin sağlığı için genel hijyen kurallarına uymalarını rica ediyorum" dedi.

Kalaycı daha sonra Havza Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini denetledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile