Kaymakam Kurt, Licespor İçin Destek Çağrısı Yaptı

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, Diyarbakır 1. Amatör Ligi'ne çıkan Lice Spor için yardım çağrısı yaptı.

Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda muhtarlarla bir araya geldi. Kurt, 2. Amatör Ligi'nde gösterdiği başarısından dolayı bu yıl Diyarbakır 1 Amatör Ligi'ne çıkmayı başaran Licespor'un 3. lige çıkması istediklerini belirtti. Kaymakam Kurt, Lice halkından ve dışarıda bulunan Liceli iş adamlarından Licespor'a sahip çıkılmasını isteyerek, Lice Spor'un içine düştüğü bunalım ve sıkıntılardan kurtulması için yardım çağrısında bulundu.
Kaymakam Mehmet Kurt ilçesinin her yönüyle gelişmesi gerektiğini ve terör olayları ve uyuşturucuyla anılmaması gerektiğini belirtti. Geçen yıl kurulan ve Kaymakamlık tarafından desteklenen Lice Spor'un geçen sene olduğu gibi bu yıl da başarı gösterebilmesi için kaliteli sporculara ihtiyacının olduğunu kaydeden Kurt, kulübün içinde bulunduğu sıkıntıları aşmasının önemine değindi. Kurt Lice Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Durmaz ile beraber 2 bin kişilik çim sahanın yapılması için yapılan başvuruda sahanın
yapılması yönünde karar alındığını bildirdi. Çim saha ihalesinin de Diyarbakır'da yapıldığını dile getiren Kaymakam Kurt önümüzdeki günlerde yapılması planlanan sahanın 2 ay içinde tamamlanmasının amaçlandığını söyledi.
Sahanın tamamlanması ile birlikte deplasman maçlarının Lice'de kendi sahasında yapılmasının çok sevindirici olduğunu belirten Kaymakam Kurt, "Ama herkes Licespor'un kalkınması, düştüğü sıkıntılardan kurtulması için sporculara sponsor olarak sahip ve destek çıksın. Buradan Lice'de olmayan Liceli iş adamlarına Lice halkına sesleniyorum, gelin spora destek çıkın Licespor'u liglerde görelim. Lice'nin adı terör ve uyuşturucu ile değil spor ve kardeşlik ile anılsın. Bunu kaymakamlık olarak hep birlikte halkla
el ele iş adamlarımızla bu işe sahip çıkalım. Bu yapıldığı takdirde Lice hem ekonomik yönden hem de sportif faaliyetlerde gelişecektir. Bu konuda siz muhtarlara da çok görev düşmektedir" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile