Kaymakam Kurtoğlu, Ercişlilerle vedalaştı

Van'ın Erciş ilçesinde 4 yıldır Kaymakamlık yapan Ferhat Kurtoğlu'nun tayini Aydın'ın Koçarlı ilçesine çıktı. Kurtoğlu'na Erciş Ticaret ve Sanayi Odas

Van'ın Erciş ilçesinde 4 yıldır Kaymakamlık yapan Ferhat Kurtoğlu'nun tayini Aydın'ın Koçarlı ilçesine çıktı. Kurtoğlu'na Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ETSO) Abdülkadir Arslan ve Otomobilciler Derneği Başkanı Ramazan Keleş, Orduevi'nde veda yemeği verdi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Kurdoğlu ile 4 yıl beraber çalıştıklarını ifade ederek, kendisinden çok memnun kaldıklarını ifade etti. Kurdoğlu'nun ilçede herkese kapısını açtığının altını çizen Başkan Çiftçi, "Gittiği yerde başarılarının devamını bekliyorum, Erciş'te her zaman gelebileceği dostlarının olduğunu bilmesini istiyorum." dedi. Çiftçi ardından Kurtoğlu'na Erciş anısına plaket takdim etti.

Kaymakam Kurtoğlu'na 'yolun açık olsun' dileğinde bulunan Van Milletvekili Kerem Altun da "Erciş'te hoş bir seda bırakarak gidiyorsun, gittiğin ilçe çok şanslı. Başarılı bir kaymakamın ilçemizden gitmesine çok üzülüyorum." ifadelerini kullandı.

ETSO Başkanı Arslan da Kurtoğlu'nun Erciş için çok gayret ettiğini vurgulayarak, organize sanayinin Erciş'te açılması için kendilerinden çok çalıştığını kaydetti.

Daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcileri Kaymakam Kurtoğlu'na şilt taktim etti. Kaymakam Kurtoğlu ise Erciş'i çok sevdiğinin altını çizerek, herkesin kendisine çok yardımclı olduğunu belirterek teşekkür etti.

Yemeğe AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun, Muradiye Kaymakamı Metin Esen, Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda ve dernek başkanları katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile