Kaymakam Niyazi, eğitimde başarı için özveri istedi

Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, sorunların ancak eğitimle çözülebileceğini belirterek, bunun için işadamları ve eğitime gönül vermiş hayırse

Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, sorunların ancak eğitimle çözülebileceğini belirterek, bunun için işadamları ve eğitime gönül vermiş hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.

Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Patnos'un eğitimini daha üst sıralara çıkarmak için herkesten destek ve fedakârlık beklediklerini söyledi. Eğitimde başarı için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurgulayan Kaymamak Niyazi, ''Ama önce kendimizin özveri göstermesi lazım. Artık bizler Patnos'un LYS veya SBS'de en alt sıralarda olmasını istemiyoruz. Bundan sonra ciddi bir şekilde bizim de sahaya inmemiz gerektiğine inandım. Bu nedenle önce ben taşın altına elimi koymaya karar verdim. Belki benim bu durumumu gören başkaları da üzerine düşeni yapmaya çalışacak.'' diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarından ve eğitim gönüllülerinden destek ve katkı beklediklerini ifade eden Kaymakam Niyazi, amaçlarının ilçedeki öğrencilerin LYS ve SBS'deki başarısını artırmak olduğunu belirtti. İlçede ücretsiz dershane açmayı düşündüklerini dile getiren Niyazi, dershaneye gidemeyen zeki, çalışkan ve ihtiyaç sahibi öğrencileri de özel dershanelere kaydedeceklerini söyledi.

Değişik sebeplerle okula gönderilmeyen gerek kız gerekse erkek öğrencileri okula kazandırmak için başta kendisi olmak üzere tüm eğitimcilerle yoğun çaba göstereceklerini ifade eden Kaymakam Niyazi, eğitim toplantılarının bundan sonra her ay yapılacağını ve uygulamanın takip edileceğini ifade etti. "Eğitimde sıfır mazeret, başarı için yüzde 100 gayret." diyen Niyazi, öğrencilerin başarı grafiklerini sürekli yükseltilmesi için kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. Niyazi, ''Bütün bu çalışmalar ile sınavlarda, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çok daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Patnos'un eğitimi için her türlü fikre ve yeni projelere de daima hazırız ve bunun için birçok insanla fikir alışverişinde bulunacağız.'' diye sözlerini tamamladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile