Kaymakam Ocak'tan Köy Ziyaretleri

Kaymakam Ocak'tan Köy Ziyaretleri

MUS – Mus’un Bulanik Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Oguzhan Ocak; Seçme, Meseiçi ve Demirkapi köylerini ziyaret etti.

Köy muhtarlari ve ihtiyar heyetleri tarafindan karsilanan Bulanik Kaymakami Oguzhan Ocak, köydeki sorunlar hakkinda bilgi alarak sehit aileleri ve ihtiyaç sahibi vatandaslarla görüstü. Vatandaslarin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Kaymakam Ocak, çözüme kavusturulmasi için gerekli çalismalarin yapilacagini belirterek, “Bizler vatandaslarimiza en iyi kamu hizmetini sunmak, taleplerini karsilamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin basindayiz. Amacimiz vatandaslarimiza en iyi hizmeti sunmaktir. Bu dogrultuda var gücümüzle çalisacagiz. Amacimiz devletin sicak ve sefkatli elini vatandaslarimiza hissettirmektir” dedi.

Gittigi köylerdeki okullari da ziyaret eden Kaymakam Ocak, okullarin eksiklikleri hakkinda Ilçe Milli Egitim Müdürü Yalçin Tunçel ve okul müdüründen bilgi aldi.

Ziyaretlerinde Kaymakam Ocak’a, Ilçe Jandarma Komutani Tekin Kipçak, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yalçin Tunçel, AK Parti Il Encümeni Sait Tasdemir, kurum amirleri de eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile