Kaymakam Okumus, Selendi'ye Veda Etti

Kaymakam Okumus, Selendi'ye Veda Etti

Içisleri Bakanligi tarafindan düzenlenen “Yurt Disi Dil Egitim Programi” kapsaminda dil egitimine katilmak için ilçedeki görevinden ayrilan Kaymakam Halil Ibrahim Okumus, kente veda etti.

21 aydir Selendi ilçesinde vekaleten kaymakamlik görevini yürüten Halil Ibrahim Okumus, yurt disi dil programina katilmak üzere resmi kurumlara, esnafa ve vatandaslara veda ederek ilçeden ayrildi. Selendi’nin kendisi için her zaman güzel bir ani olarak kalacagini ifade eden Okumus, "24 Agustos 2022 tarihinde basladigim, yaklasik 20 ay gibi bir süre içerisinde Selendi ilçesinde Kaymakam vekili olarak görev yapmakta iken Içisleri Bakanligimizin açmis oldugu dil egitimi kursu için önce Ankara’ya akabinde de Ingiltere’ye gidecegimden dolayi çok sevdigim ilçemize veda ediyorum. Meslegimin ilk yillarinda Selendi gibi güzel bir ilçede görev yaptigim için kendimi sansli hissediyorum. Selendi’de geçen 21 ay gibi bir süre içerisinde birlik ve beraberlik içinde çalistik. En büyük kazancim sizleri tanimak oldugunu düsünüyorum. Egitim, saglik, asayis, sosyal yardimlar ve diger hizmet alanlarinda çalismalarimizi, toplumsal kalkinma ve refah düzeyinin artirilmasi amaci ile yürüttük. Bu vesile ile öncelikle görevim esnasinda benden bilgi, tecrübe ve yardimlarini esirgemeyen sayin valimize, meslek büyügümüz mülki idare amirlerimize, belediye baskanimiza, kurum amirlerimize, mesai arkadaslarima, muhtarlarimiza, Selendi’deki kuruluslarimiza ve esnafimiza gösterdikleri ilgi ve samimiyetlerinden özverili çalismalarindan dolayi çok tesekkür ediyor; güvenini, muhabbetini, sevgisini, dostlugunu, samimiyetini, misafirperverligini her zaman hissettiren degerli Selendili hesehrilerime, degerli gazilerimize ve kiymetli sehit yakinlarimiza sükranlarimi sunuyorum" dedi.

Kaymakam Okumus, konusmasinin ardindan Belediye Baskani Murat Daban olmak üzere kamu kurum, kurulus ve vatandaslara tarafindan ugurlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile