Kaymakam Osman Tunç, Köy Yolları İncelemeye Aldı

Kaymakam Osman Tunç, Köy Yolları İncelemeye Aldı

Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Bostancı ve Çıkrıkçı köylerinde incelemelerde bulunarak, yol seferberliği başlatacaklarını söyledi.

Beraberinde Mal Müdürü Abdullah Karadeniz, Özel İdare Müdürü İlhan Yazar ile birlikte Çıkrıkçı ve Bostancı köyü yollarında incelemelerde bulunan Kaymakam Tunç, Çıkrıkçı köyü muhtarı İsmail İltir ve Bostancı köyü muhtarı Davut Baydemir'den sorunları ile ilgili olarak bilgiler aldı.
Her iki köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Osman Tunç, "Bostancı ile Çıkrıkcı köyü arasındaki yolu asfaltlayacağız. 3 bin 300 metrekarelik yolun bin 400 metrekaresini dolgu yaptık. Bin 900 metresinin de dolgusunu yaptıktan sonra asfaltlayacağız. Çöken köprüyü de onaracağız "dedi.
Çıkrıkcı köyü muhtarı İsmail İltir ise Kaymakam Tunç'tan Çıkrıkçı ile Akçay Dalyan arası yolun çok kullanışlı olmasına rağmen, yağmurlu günlerde kullanılmadığını belirterek asfaltlanmasını istedi. Tunç, yolda incelemelerde bulunarak bu konuda çalışma yapılması talimatını verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile