Kaymakam Sakarya Ve Baskan Seylan Yapimi Devam Eden Çalismalari Yerinde Inceledi

Kaymakam Sakarya Ve Baskan Seylan Yapimi Devam Eden Çalismalari Yerinde Inceledi

Van’in Çatak Kaymakami Sercan Sakarya, Belediye Baskani Abdurrahman Seylane, ilçede yapimi devam eden Rafting Egitim Merkezi, Kapali Spor Salonu Gençlik merkezi binalarini gezerek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Sakarya ve Baskan Seylan, beraberinde Belediye Baskan Yardimcisi Cihan Yalçin ile birlikte yapimi devam eden insaat binalarinda incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Eksiklerin ve aksakliklarin giderilmesi hususunda yetkililere talimat veren Kaymakam Sakarya,

“Çatak’i kalkindirmak için Belediye Baskanimiz ile sürekli istisare yapiyoruz. Belediye ve tüm kurumlarimiz ile büyük bir uyum içerisinde canla basla çalisiyoruz,. Bugün Belediye Baskani Abdurrahman Seylan ve baskan yardimcisi ile birlikte Çatak’ta vatandaslarimizin özellikle gençlerimizin yararlanacaklari Gençlik Merkezi, Kapali Spor Salonu, özellikle Ilçemizin turizm konusunda kalkinmasinda önemli rol alacak Rafting Egitim Merkezi insaat çalismalarini yerinde inceledik. Yatirimlari ilçemize kazandiranlardan Allah razi olsun” dedi.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Baskan Seylan, “Çalismalarimizi en kisa zamanda tamamlanarak halkimizin hizmetine sunulacagiz. Muhtesem dogasi ve güzellikleriyle, Doga Harikasi Çatak’i hak ettigi yere getirmek için çalismalarimiz devam ediyor. Bölgemiz, ilimiz özellikle de Ilçemizi Turizmde saha kaldiracak Rafting Egitim Merkezi insaat çalismalari tamamlanmak üzere. Konaklamasiyla, tesisiyle, alaniyla birkaç ay sonra Rafting Parkurumuz dünyaca bilinen bir parkur olacak. Gençlik ve Spor Bakanimiza, Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamimiza bize inanip destek veren emegi geçen göreve basladigimizdan beri bize her türlü destegi veren vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile