Kaymakam Şeker Incelemelerde Bulundu

Kütahya Hisarcık Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, DSİ Kütahya Şube Müdürü Mehmet Telek, Proje İnşaat Başmühendisi Hakan Altunkaynak, Maden Mühendisi Emine Çıtak ve Ziraat Mühendisi Metin Erkul ile birlikte ilçe merkezi ve Çatak köyünde bir dizi incelemelerde bulundu

Kütahya Hisarcık Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, DSİ Kütahya Şube Müdürü Mehmet Telek, Proje İnşaat Başmühendisi Hakan Altunkaynak, Maden Mühendisi Emine Çıtak ve Ziraat Mühendisi Metin Erkul ile birlikte ilçe merkezi ve Çatak köyünde bir dizi incelemelerde bulundu.
Kaymakam Hakan Şeker ve beraberindekiler önce ilçe merkezinde bulunan Koca çay üzerindeki taşkın koruma regülâtöründe ve Küçük Çayda Taşkın Koruma Projesi çerçevesinde geçen yıl yapımı gerçekleştirilen 300 metre uzunluğundaki taşkın koruma yapılarında incelemelerde bulundu. Kaymakam Şeker, Küçük Çay köprüsü ile Meslek Yüksek okulu arasında kalan alanda Taşkın Koruma Projesi kapsamında yeni bir çalışma yapılacağını söyledi. Daha sonra Çatak köyüne geçen heyet 2011 yılında tensip bendi ve sulama kanallarının yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile