Kaymakam Tanrıseven, “Yatağan Huzurlu Bir İlçe'

Kaymakam Tanrıseven, “Yatağan Huzurlu Bir İlçe'

Muğla’nın Yatağan İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, kurum müdürleri, belde belediye başkanları, oda ve dernek başkanları, siyasi parti başkanları ve sendika başkanları ile Türkiye Kömür İşletmeleri Sosyal tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kaymakamı Hasan Tanrıseven yemekte yaptığı konuşmada, yemeğin Kutlu Doğum Haftası’ne denk gelmesi nedeniyle herkesin Kutlu Doğum Haftası kutladığını açıkladı.

Kaymakam Tanrıseven, "Yüce peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya geldiği bu haftayı daha çok yaşamalı, yaşatmalı, çocuklarımıza ve genç nesillere aktarmalıyız” dedi.

Tanrıseven, Yatağan’ın güven ve huzur açısından sakin bir ortama sahip olduğunu belirterek, "Özellikle vatandaşlara hizmette tüm kamu kurum ve kuruluşları, belediyelerimiz, il genel meclisimiz ve köy muhtarlarımız üzerine düşeni yapıyor. Onun için ilçemizde huzurlu ve uyumlu bir ortam olduğu için burada bunu sağladığınız için teşekkür ediyorum. Devletin varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Bizler burada eğer vatandaşımızın işlerini kolaylaştırırsak, hizmetleri ayağına getirirsek, olabilecek hizmetleri yapıp, olamayacakları makul bir şekilde izah edersek inanıyorum ki; üzerimize düşen görevi yapmış oluruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile