Kaymakam Topsakaloglu Açiklamasi 'Halkin Sorunlarini Yerinde Görüyoruz'

Kaymakam Topsakaloglu Açiklamasi 'Halkin Sorunlarini Yerinde Görüyoruz'

İçel’in Bozyazi Kaymakami Tuncay Topsakaloglu, Kömürlü ve Ustalar mahallelerini ziyaret ederek, vatandaslarla bir araya geldi.

Kaymakam Topsakaloglu, Kömürlü Mahalle Muhtari Tufan Katiran ve Ustalar Mahalle Muhtari Sener Tas’dan bilgi alarak vatandaslarin sorun ve sikayetlerini yerinde dinledi ve çözümü için notlar aldi. Topsakaloglu, vatandaslarin ihtiyaç ve sorunlarini mahallinde dinlemek, kamu hizmetlerini tüm mahallelere etkin sekilde ulastirmak için mahalle gezilerini sürdürdüklerini söyledi.



Topsakaloglu, “Halkin sorunlarini yerinde görerek çözümü için gerekli çalismalarin yapilmasini saglamak için mahalle ziyaretlerine devam edecegiz. Kömürlü ve Ustalar mahalle sakinlerimizin görüs, öneri ve taleplerini dinledik ve sorunlarin çözümü noktasinda notlarimizi aldik. Katkilari için tesekkür ediyorum" dedi.

Topsakaloglu, Kömürlü Mahallesi ziyareti sirasinda Aglica Camii’inde Kur’an kursuna katilan ögrencileri de ziyaret etti. Topsakaloglu’na mahalle ziyaretlerinde, ilçe Jandarma Komutani Kadir Dölek, Yazi Isleri Müdürü Mehmet Baturay, ilçe Tarim ve Orman Müdürü Ismail Bardak, ilçe Müftüsü Yakup Avci ve Sosyal Yardimlasma ve dayanisma Vakfi Müdürü Imran Seref eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile